Rakennusvalvonta – Asennuspari Oy Siirry sisältöön

Tuusulassa ja lähialueilla

RAKENNUSTYÖN VALVONTAA YRITYKSILLE

Asennuspari Oy tunnetaan luotettavana tekijänä suomalaisen rakennusalan kentällä jo vuosien ajalta. Pitkä kokemuksemme rakennusalan monipuolisista projekteista, urakoista ja työmaista antaa meille ainutlaatuisen aseman vastata aina toinen toistaan erilaisimpien tai haastavampien rakennusprojektien haasteisiin. Me ymmärrämme kokonaiskuvan ja siksi pystymme saattamaan rakennustyön suunnittelusta viimeistelyyn asti valmiiksi kunnianhimoisella rakennusvalvonnalla.

rakennustekninen-valvonta

Rakennusteknistä valvontaa, turvallisuutta sekä taloudellisuutta

Moni virhe, vahinko ja kuluerä saataisiin vältettyä kunnollisella ja asianmukaisella rakennusvalvonnalla. Valvojan vastuuna on tarkastaa rakennuksen ja rakennustöiden tekninen laatu ja siihen meillä Asennusparilla riittää ammattitaitoa sekä kokemusta vuosien ajalta.

Rakennusvalvojana me myös aikataulutamme projektin, jolloin ylimääräisiltä viivästyksiltä, odottamattomilta lisätöiltä ynnä muilta haitoilta voidaan välttyä ja projekti saadaan mitoitettua oikein. Kun aikataulutus toimii, myös kustannukset pienenevät, koska ylimääräisestä ajasta ei tarvitse maksaa. Taloudellisuus onkin kaiken rakennusvalvonnan toimintamme päähuomiossa. Järkevällä rakennusvalvonnalla saadaan monet kulut kuriin ja projekti järkeväksi kokonaisuudeksi.

Rakennusvalvoja vastaa lisäksi myös käytönopastuksesta sekä takuuajan tehtävistä. Meidän vankka osaamisemme takaa kaiken tämän luotettavan sujumisen.

Rakennusvalvontaa urakka-asiakirjoista määräysten noudattamiseen asti

Rakennusvalvoja luo turvallisuutta rakennustyömaalle ja valvoo määräysten, lakien ja sääntöjen noudattamista. Me Asennuspari Oy:lla omaamme vankan kokemuksen rakennusalalta ja kaikki yksityiskohtaiset lait ja pykälät ovat tutut. Meidän kanssamme tiedät, että rakennusprojektissasi kaikki sujuu määräysten mukaan. Me perehdymme urakka-asiakirjoihin ammattilaisen varmuudella ja turvaamme sinun etusi asiakkaana rakennusprojektissa. Luotettavaa rakennusvalvojaan panostaminen kannattaa. Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä meihin!

Vieritä ylös